Moet er nog ontsmettingsalcohol zijn?

TransStock > Blog > Moet er nog ontsmettingsalcohol zijn?

Nu pharma bedrijven hun uiterste best doen om hun vaccin zo snel mogelijk op de markt te krijgen, hebben  ‘stay-home’ bedrijven de wind van voren.

Voor Pacific Ethanol (5,86 USD) was COVID-19 een geschenk uit de hemel.  Het water stond aan de lippen en plots explodeerde de vraag naar ontsmettingsalcohol. Pacific Ethanol steeg van 0,5 naar 11,5 usd.

Er waren reeds winstnemingen aan de gang en bij de bekendmaking van een nieuw vaccin ging de daling verder tot 5,32 USD.  Dit is de belangrijke weerstand van september 2020 die dus nu als steun fungeert.

De MA-Cross is nog net groen gekleurd en het is niet de vraag of de correctie voldoende groot was.  De vraag is of Pacific Ethanol zich voldoende heeft aangepast aan de nieuwe omstandigheden.

Het antwoord kennen we pas later maar het bedrijf verandert van naam en zij focussen zich ondertussen op allerlei soorten alcohol zowel voor de industrie als persoonlijke en huishoudproducten.

De technische steun gebruikt u als stoploss.  Een eerste weerstand werd doorbroken (zie grafiek 2) Een paar dagen boven dat niveau is bullish.  De eerste belangrijke barrière is 6,37 USD.

De huidige MA-Cross waarde wijst op consolidatie na correctie. Een nieuwe MA-Cross stijging is bijgevolg een ideaal instapmoment wanneer u de boot had gemist.

 


Print Friendly, PDF & Email

Paul Gins
Over de auteur

The trend is your friend

Laat een reactie achter