Analyse & Advies

Duidelijk inzicht in de belangrijkste indicatoren
die het rendement van uw portefeuille beïnvloeden

Op Jacht naar Topaandelen: De Sweet Spot in Beleggen!

Na onze verkenning van indexen en sectoren, richten we nu onze volledige aandacht op de kern van succesvol beleggen: de aandelen zelf.
Verder lezen
Sectoranalyse

Navigeren naar winst: de kracht van sectoranalyse!

Welkom terug bij onze boeiende reeks over beleggingsstrategieën. Na een grondige analyse van verschillende indexen, verschuiven we nu onze focus naar de dynamische wereld van sectoren. Opmerkelijk is dat markten zoals India, Indonesië en Japan momenteel de beste prestaties leveren.  
Verder lezen

Elke markt heeft zijn kompas; voor beleggers zijn dit de indexen

Ontdek de kracht van technische analyse met centrale indicatoren. Ze helpen bij het snel identificeren van geschikte aandelen, waardoor u efficiënter kunt werken zonder dagelijks of wekelijks honderden aandelen te doorzoeken.
Verder lezen

Op en Top! deel 3/3

Na twee diepgaande bijdragen over hogere toppen, momentum indicatoren en oscillatoren, ligt de focus nu op het belang van trend.
Verder lezen

Op en Top! deel 2/3

Het belang van het 200-daags gemiddelde uit de vorige bijdrage is duidelijk. Ook nieuwe toppen op de koers of op het gemiddelde zijn interessant. Voor een genuanceerdere kijk en optimalere aan- en verkooppunten, is het toevoegen van een aantal technische indicatoren bijzonder nuttig. In deze bijdrage bespreek ik twee befaamde indicatoren die u kunt combineren met...
Verder lezen

Op en Top! deel 1/3

Tal van beleggers stappen over naar ETF’s of kiezen voor robuuste lange termijnsignalen. Ook voor lange termijnsignalen kunt u klassieke indicatoren gebruiken op voorwaarde dat u de paramaters juist instelt. In deze editie bespreek ik een populaire strategie die gebruik maakt van technische analyse: het 200-daags gemiddelde.
Verder lezen
1 2 3 13
Wil jij ook beleggingssoftware voor betere investeringen?

TransStock lidmaatschap