Analyse & Advies

Duidelijk inzicht in de belangrijkste indicatoren
die het rendement van uw portefeuille beïnvloeden
AB-Inbev: Uit een ander vaatje tappen?

AB-Inbev: Uit een ander vaatje tappen?

Bij de aandelenselectie van de VFB-Dag van de tips te Gent op zaterdag 29 september, kreeg het befaamde aandeel AB-Inbev de hoogste score als meest beloftevol aandeel. Voldoende reden om dit aandeel ook technisch te beoordelen..
Verder lezen
Vakantiekriebels

Vakantiekriebels

Beleggen is niet enkel weggelegd voor zij die data, fundamenteel of technisch, analyseren. Vaak zijn gebeurtenissen de trigger van een trendwijziging. Data vanuit oorlogen, evenementen, wetgevingen en vele anderen hebben een belangrijke invloed op de koersevolutie van beleggingsinstrumenten zoals wisselkoersen, aandelen en termijncontracten.
Verder lezen
Bespreking Beurs - Juli

Bespreking Beurs – Juli

Gedurende het jaar worden er maandelijks lessen gegeven over het gebruik van TransStock en over technische analyse. Meestal bespreken we er ook de markten en de sectoren. Hier leest u het vervolg van de beurs…
Verder lezen
L’évaluation technique des actions sur base du return et de la force

Aandelen technisch waarderen op “Return en Sterkte”

De voorbije jaren las u regelmatig in deze bijdrage dat het aangewezen is om sterke aandelen uit sterke sectoren en sterke beurzen te kiezen.  U verhoogt daarmee uw slaagkans.
Verder lezen
Vive la France!

Vive la France!

“Vive la France” waren de enige drie Franse woorden van President Macron na een lange Engelstalige toespraak in het Congres deze week. Macron is de eerste president die de Verenigde Staten bezoekt onder president Trump. Daarmee plaatst Macron zichzelf, Frankrijk én de beurs van Frankrijk op het internationaal toneel. Ook op Europees vlak brengt zijn bezoek...
Verder lezen
Les actions sont-elles chères ou bon marché?

Correctie of beursdaling?

Een aantal katalysatoren zorgden ervoor dat de beurs na maanden stijging wat sneller terugviel dan dat we gewoon zijn.  Het woordje crash kwam opnieuw bovendrijven maar gelukkig kwam het niet zover.  En toch is er niets gebeurd tenzij je in januari 2018 bent ingestapt.  Tegelijk een reden waarom je in de beurs best mondjesmaat instapt.
Verder lezen
1 2 3 5
Wil jij ook beleggingssoftware voor betere investeringen?

TransStock lidmaatschap