U ontvangt wereldwijde én

Betrouwbare beurskoersen

Een belangrijke meerwaarde

Toegang tot 4,5 miljoen tickers

Al uw favoriete waarden binnen handbereik en dus nooit meer zoeken.  Wat een tijdwinst!

Er is ook niets zo vervelend dan splitsingen, overnames en ticker-wijzigingen want dit leidt tot fouten en onvolledige beurskoersen.

Met TransStock focust u zich enkel op uw analyses en wij zorgen voor automatisch aangepaste, volledige en juiste koersdata.

Betrouwbare beurskoersen zijn de basis voor de aan- en verkoop van effecten binnen de beleggingsportefeuille.  Daarom is het belangrijk dat u uw favoriete aandelen op eenvoudige wijze kunt kiezen. 

Zoeken op internet naar beloftevolle aandelen is tijdrovend.  Bovendien is het vaak moeilijk om lange historieken te vinden.  Via de beleggingsSoftware TransStock bespaart u heel veel tijd en ziet u dadelijk uw favoriete waarden op korte en op lange termijn. 

En het is even belangrijk dat een beloftevol aandeel met zijn sectorgenoten vergeleken wordt.  Enkel op die manier weet u of het gekozen aandeel sterk presteert binnen zijn sector.

Koopt u een aandeel dat binnen zijn sector zwak presteert dan is het rendement op de portefeuille bijgevolg matig.  Bij het kiezen van een aandeel uit de database, controleert de beleggingssoftware TransStock onmiddellijk de sectorgenoten.  Dit is een enorme meerwaarde en uniek binnen TransStock.  Tot op heden biedt geen enkel andere beleggingssoftware die mogelijkheid.

Wilt u weten hoe de beurzen het doen, hoe de aandelen evolueren en wat de voornaamste stijgers en dalers zijn?  Met TransStock blijft u op de hoogte.  Wilt u de laatste stand van de BEL 20?  Een overzicht van de aandelen van beurs van Brussel,  de Amsterdamse AEX index?  Met TransStock kan het allemaal!

TransStock bestellen

Wacht even, er is nog meer!

Beurskoersen van 34 aandelenbeurzen
TransStock Start Video

Mark Schils

Verantwoordelijke afdeling 'Financiële koersdata'
Alle software is inclusief koersdata

De beste data leverancier

 • Beurskoersen van 34 aandelenbeurzen
 • Alle producten (Aandelen, indexen, trackers futures, turbo’s, obligaties..)
 • Historieken van 30..40.. jawel tot zelfs meer dan 100 jaar*
 • Toegang tot een database van 5,4 miljoen tickers.

*Een langere koershistoriek gezien?
  Bel onze rode telefoon en wij reserveren een cadeau voor u !

Reacties van gebruikers...

 • Beste,
  Ik wil graag meegeven dat het gebruik van het programma TransStock met zn plug-ins de blik op de markt lekker verruimd . Ook de opleidingen in Brussel werken hier perfect met samen en geven een heel goede ondersteuning ! Waarvoor dank .
  Dus , na 9 maand gebruik van jullie software ben ik uitermate tevree dat ik hierin ingestapt ben
  Met vriendelijke groeten ,
  CvS Zwalm

  CvS Zwalm
  Bediende
 • Mijne Heren,
  Ik ben zeer tevreden met de software, winsten van meer als 100% zijn al gerealiseerd, maar het kostte mij in het begin nogal wat tijd voordat ik alles ‘aan de praat’ had.
  Een beknopte handleiding waarmee je vlug aan de slag kunt zou m.i. welkom zijn.
  Nogmaals: ik ben zeer tevreden!!!
  Met vriendelijke groeten,
  LvdV (Dordrecht, Nederland)

  LvdV (Dordrecht, Nederland)
  Akzo Nederland
 • Geachte medewerkers van Compugraphics.
  Ik ben sinds een goede week in het bezit van uw programmatuur en ben zeer onder de indruk van de mogelijkheden. Ik had deze programmatuur al veel eerder moeten gebruiken.
  Bij deze, hartelijke groeten en succes

  RS uit G (NL)
  Notaris
 • Mijnheer P. Gins
  U bent echt een Grote Mijnheer, niet alleen extra-bevoegd maar bovendien van een vriendelijkheid en een zorg voor uw klanten absoluut ongelooflijk.
  U hebt de stier door de hoorns genomen om me een vrijdag tot laat in den avond te helpen en, met welk talent, mijn TransStock te herstellen.
  Duizend keer bedankt en nog bedankt.
  (Excuseer mijn Nederlands)

  PJ Luxembourg
  Wisselagent
 • Geachte,
  Ik zit zowat de ganse namiddag met TransStock bezig. Wat een goed gevoel heeft mij dit gegeven: een fantastisch programma dat nog fantastischer wordt. Vooral de “MarketWatch” is zeer in mijn smaak gevallen. Op basis ervan heb ik reeds mijn selecties duchtig herschikt. Ik heb nu veel meer overzicht en hoef niet ieder interessant aandeel meer te selecteren. “MarketWatch” doet dit perfect in de plaats, amaai zeg, wat een luxe. Ik ben ook overtuigt dat ik nu, veel meer dan in het verleden, mijn hartje zal ophalen in het bewerken van de aandelenbeurs.
  Met vriendelijke groeten,

  RM België
  Restauranthouder
 • Dag P,
  Graag wil ik u toch even laten weten en onderstrepen over welk een meerwaarde we vanaf nu beschikken met het gebruik van Pakman 2, een fantastische en gebruiksvriendelijke tool. Proficiat voor het geleverde werk.
  Tevens wil ik ook van de gelegenheid gebruik dat ik het opmerkelijk vind dat we als TransStockgebruiker deze nieuwe versie gratis bekomen. Waarvoor mijn oprechte dank.

  VM België
  Nike Laakdal
 • Ik heb al geweldige resultaten behaald met pakman en vooral met TomTom en zonder pakman deze al lang had verkockt waarbij ik er nu nog inzit met geweldige winst.
  Ik heb vorige week de les van pakmanII gevolgd wat ik echt fantastich vond en echt proficiat en zit echt ongeduldig te wachten wanneer hij in’t programma zit.

  FVG België
  Argenta Antwerpen
 • Geachte heer,
  Mijn oprechte gelukwensen voor de realisatie van TransStock. Eenmaal men er mee bezig is zou men vergeten posities op de beurs in te nemen.

  JPB
  JPB Frasnes-Les-Anvaing
 • Bravo voor TransTrader Scanning en Screening!
  klaar, duidelijk, goed afdrukbaar en…..zeer gebruiksvriendelijk.
  ‘n schouderklopje mag toch?

  AW Genk