Blog

Opinies

Blog

S&P500_PIVOT

S&P 500 – Draaipunt

De foto bovenaan toont de S&P500 over een periode van 2jaar. Op deze grafiek ziet u een fibonacci over de allerhoogste en allerlaagste koers.
Verder lezen

Halfgeleiders

De Nasdaq Composite index (COMP) omvat alle aandelen met een notering op Nasdaq.  We spreken altijd over de tech-beurs, wat het in feite ook is maar de COMP omvat ook andere sectoren:
Verder lezen

Ratio GDX / SIL

Bovenstaande grafiek toont de verhouding tussen de ‘Goud’-ETF GDX en de ‘Zilver’-ETF SIL. De historiek start in 2010, dit is startdatum van de SIL-ETF.
Verder lezen

Uranium

Na een lange consolidatie rond de 50$ breekt de uranium prijs uit.  De volgende weken bepalen of die doorbraak zich doorzet en bij een failure stappen we uit.
Verder lezen

S&P 500: Back to the past…?

Tijdens top en bodemvorming kan het verleden een beeld geven over de toekomst. Deze methode gebruik ik ook tijdens consolidaties.
Verder lezen
S&P500_Mei

Belangrijke grafieken Mei 2022

Hieronder vindt u de grafiek van enkele indexen. Sommige indexen staan nabij een belangrijk punt. Zeer belangrijk dat u nu de beurs van nabij opvolgt!  
Verder lezen
Goud_november

Goud – Lente?!

Goud moet zich bewijzen! Deze riedel vertellen Paul en ik al maanden tijdens onze maandelijkse online beursbesprekingen. Waarom?
Verder lezen
Bitcoin_Target

Bitcoin – Onbekend terrein ontwart!

Na een stijging van +7% op 8 november maakt de Bitcoin bijna een allerhoogste koers. Wat nu?
Verder lezen

Bitcoin in de gaten houden!

Al een paar weekjes merk ik iets op in TransStock, in de grafiek van Bitcoin
Verder lezen
1 2 3 8