Blog

Opinies

Blog

pacific ethanol

Moet er nog ontsmettingsalcohol zijn?

Nu pharma bedrijven hun uiterste best doen om hun vaccin zo snel mogelijk op de markt te krijgen, hebben ‘stay-home’ bedrijven de wind van voren. Voor Pacific Ethanol was COVID-19 een geschenk uit de hemel..
Verder lezen
Gold - 20201102 - Quaterly

Goud: technisch bekeken

Afgelopen weken publiceerden de meeste goudmijnbedrijven positieve cijfers.  Dat is verwonderlijk want wegens covid-19 waren een aantal mijnbouwbedrijven verplicht om hun activiteiten gedeeltelijk te staken. 
Verder lezen
SP500 - 20201030 - Pivots

S&P 500: technisch bekeken

De bovenste pivot heeft deze maand zijn kracht getoond. Na een opwaartse doorbraak is er een dubbele top gevormd en nadien zweef de koers net boven de pivot.
Verder lezen
S&P500 - Pivots Month

S&P 500: technisch bekeken

Overal in de wereld zijn de Covid19 besmettingen enorm toegenomen. Er wordt beweerd dat een totale lockdown uitgesloten is maar
Verder lezen
Goudprijs sinds 1975

Goede raad is goud waard!

Na onze blog van februari 2020 kreeg het goud inderdaad vleugels! Op 20 juli doorbrak het termijncontract goud zijn belangrijke weerstand van 1800$/ounce. Sindsdien gaat het hard. De tracker GDX noteert 57% hoger.
Verder lezen

S&P 500: technisch bekeken3

Sommige reacties waren/zijn euforisch omdat men ideaal heeft gekocht of bijgekocht.
Verder lezen

Crude Oil: technisch bekeken

Donderdag is een interessante dag voor de olieprijs. De OPEC+ vergadert en beslist over een vermindering van de olieproductie.
Verder lezen
1 2 3 7