S&P 500: technisch bekeken

TransStock > Blog > S&P 500: technisch bekeken

Update

Pivots

De bovenste pivot heeft deze maand zijn kracht getoond. Na een opwaartse doorbraak is er een dubbele top gevormd en nadien zweef de koers net boven de pivot. Tot woendag deze steun brak.
De volgende lagere pivot vormt een nieuwe steunzone rond 3200.

Steunlijnen

De weerstandslijn van de toppen van september en oktober vormt de hoofdtrendlijn . Een terugkeerlijn vormt een kanaal met de bodem van september. Zeer interessant om zien is dat de onderkant van het kanaal weerstand was in eind juli. Het belang van een lijn neemt toe naarmate het aantal raakpunten stijgt.

Gemiddelden

De blauwe 50EMA en roze 200EMA zijn de twee populairste gemiddelden. Vele technische analisten baseren hun analyses in functie van de verhouding koers met de gemiddelden en tussen de gemiddelden. Woensdag is de S&P500 onder de 50EMA getuimeld en dus biedt de 200EMA steun rond de 3200ptn.

Cluster

Deze drie eenvoudige, duidelijke analyses wijzen op het belang van de zone 3150 / 3200.

3 antwoorden
  1. Reynold Vanden Weghe

    Ik ben nu een tiental jaren begonnen met Transstock en ben uiterst tevreden. Jammer dat ik 95 jaar voorbij ben. Ik organiseer zelf ieder maand een samenkomst met vrienden om Transstock te bekijken en uit te leggen op een groot scherm. ER zit zo veel in Transstock dat ik niet bij machte ben van er alles uit te halen.

    1. Paul Gins

      Klopt, dertien jaar om precies te zijn Mr. Vanden Weghe. U doet uw uiterste best om uw kennis omtrent beleggen aan anderen door te geven. Heeft u vragen, aarzel niet ons te contacteren. U krijgt uitleg via telefoon, Skype of remote op afstand (support@transstock.eu). Ik wens u nog heel veel jaren plezier en dank u van harte voor uw positieve bijdrage.

Laat een reactie achter