Gentbrugge (De Punt)

Adres
Kerkstraat 108
Gentbrugge
Oost-Vlaanderen
Zuidoosten van Gent aan de Schelde
9050
België


Wegbeschrijving

BEDRIJVENTERREIN GENTBRUGGE II – ZONE B

De Punt
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

tel. 09 272 79 00
fax 09 220 50 35
info@depunt.be

Met de trein

Station Gentbrugge (verbinding met Gent Sint-Pieters en Gent Dampoort), op 8 minuten stappen van De Punt. Neem de Robert Rinskopflaan met het viaduct van de spoorweg aan uw linkerkant, daarna blijft u de spoorweg volgen in de Leo Tertzweillaan. U komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Met de bus

Halte Tweekapellenstraat op buslijn 3 Mariakerke Gentbrugge, op 3 minuten stappen van De Punt. Volg de Tweekapellenstraat richting Brusselse Steenweg. U komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Met de tram

Halte Van Lokerenstraat op tramlijn 21- 22, op 8 minuten wandelafstand van De Punt. Neem de Louis Van Houttestraat. U komt uit in de Kerkstraat (u draait naar rechts), die u volgt tot voorbij de brug onder de spoorweg. Daar is links de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Met de auto, van Brussel of Oostende (E40)

Op het verkeerswisselaar in Zwijnaarde neemt u de E17 richting Antwerpen. Neem afrit 10 Gentbrugge. U komt op de Brusselse Steenweg (N9) en neemt links richting Gent. Ga bij de eerste lichten rechtsaf in de Land Van Rodelaan. Daarna neemt u de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. U blijft de spoorweg volgen tot u aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Met de auto, van Antwerpen (E17)

U volgt de E17 en neemt de afrit 10 Gentbrugge. Aan de lichten kruist u de Brusselse Steenweg (N9). Zo komt u in de Land Van Rodelaan. Daarna neemt u de derde straat links, de Robert Rinskopflaan, naast de spoorweg. U blijft de spoorweg volgen tot u aan een T-splitsing komt (Kerkstraat). Daar tegenover is de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Met de auto of de fiets, van Gent Centrum

Aan de Keizerpoort neemt u de Brusselse Steenweg (N9) richting Gentbrugge. Aan de tweede lichten neemt u links de Frederik Burvenichstraat. Nadat u onder de brug van de spoorweg rijdt, slaat u linksaf, in de Leo Tertzweillaan. Volg de spoorweg. U komt uit in de Kerkstraat, recht tegenover de ingang van het bedrijventerrein waar De Punt gevestigd is.

Parkeren

De Punt is gevestigd op het bedrijventerrein Gentbrugge 2, Zone B.
Centraal, in de Dulle Grietlaan, is er een ruime parkeergarage voorzien voor de werknemers van de site. Voor de bezoekers is er aan de Kerkstraatzijde -voor De Punt- een parking van 22 plaatsen én er is veel publieke parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving (tarief stad Gent – zone groen).

Extra informatie over de bereikbaarheidskaart van De Punt:

Recreatieve bereikbaarheidskaart met 14 routes (te voet of met de fiets)
Gewoon bereikbaarheidsplan (trein, bus, auto, fiets of te voet)

 

Kaart

Bedrijvencentrum De Punt

Locatie op Google Maps – Klik hier

 

 

Activiteiten