Blog

Analyses en Meningen

Blog

S&P500_PIVOT

S&P 500 – Draaipunt

De foto bovenaan toont de S&P500 over een periode van 2jaar. Op deze grafiek ziet u een fibonacci over de allerhoogste en allerlaagste koers.
Read More

Halfgeleiders

De Nasdaq Composite index (COMP) omvat alle aandelen met een notering op Nasdaq.  We spreken altijd over de tech-beurs, wat het in feite ook is maar de COMP omvat ook andere sectoren:
Read More

Ratio GDX / SIL

Bovenstaande grafiek toont de verhouding tussen de ‘Goud’-ETF GDX en de ‘Zilver’-ETF SIL. De historiek start in 2010, dit is startdatum van de SIL-ETF.
Read More

Uranium

Na een lange consolidatie rond de 50$ breekt de uranium prijs uit.  De volgende weken bepalen of die doorbraak zich doorzet en bij een failure stappen we uit.
Read More

S&P 500: Back to the past…?

Tijdens top en bodemvorming kan het verleden een beeld geven over de toekomst. Deze methode gebruik ik ook tijdens consolidaties.
Read More
S&P500_Mei

Belangrijke grafieken Mei 2022

Hieronder vindt u de grafiek van enkele indexen. Sommige indexen staan nabij een belangrijk punt. Zeer belangrijk dat u nu de beurs van nabij opvolgt!  
Read More
Goud_november

Goud – Lente?!

Goud moet zich bewijzen! Deze riedel vertellen Paul en ik al maanden tijdens onze maandelijkse online beursbesprekingen. Waarom?
Read More
Bitcoin_Target

Bitcoin – Onbekend terrein ontwart!

Na een stijging van +7% op 8 november maakt de Bitcoin bijna een allerhoogste koers. Wat nu?
Read More

Keep an eye on Bitcoin!

For a few weeks now, I have been noticing something in TransStock, in the Bitcoin chart
Read More
1 2 3 8

Latest Analyses